Cu toţi îi cântăm în strună lui facebook,dar după parerea vostră care este cel mai bun site de socializare românesc?
Cu toţi îi cântăm în strună lui facebook,dar după parerea vostră care este cel mai bun site de socializare românesc?
Nu folosesc, nici nu stiu daca exista vro unu.
Teoretic neogen, sunt cam cei mai vechi si mari...
E soare afara, nu ai nevoie de ochelari de soare ?
Nu folosesc nici un site de socializare romanesc dar de neogen am auzit si eu.
Neogen nu este numai un site de socializare, ci mai degraba un portal care are si functie de site de socializare. Da este tare, dar tocmai pentru ca este strict romanesc, nu are farmecul Facebook-ului.
Suntem romani,trebuie sa ne iubim si noi tara.
Poate ca in viitor va aparea un mare site de socializare romanesc.
Si mie mi se pare neogenul foarte interesant.
Oamenii de pe neogen nu mi se par de foarte buna calitate.
Întradevăr nu e cine stie ce site dar mi se par cei mai buni,susti un alt site de socializare românesc?
Daca este sa discutam despre calitatea oamenilor ce folosesc un site/forum/portal de socializare/web-ul in general, o sa umplem 100 de pagini de discutii si critici si nu o sa ajungem nicaieri. Oricum, in afara de Neogen, eu nu am reusit sa gasesc pe net ceva romanesc care sa aduca a platforma de socializare, insa o sa urmaresc topicul asta si daca gasiti voi ceva interesant, o sa incerc si eu.
neogenul e singurul care cat de cat merge ... dar e foarte slab in comparatie cu hi5 sau facebook